8.6 op patiëntenvertellen | Afspraak maken? 013 - 543 65 54

Ter Meulen Tandartspraktijk

Tandheelkundige zorg in al haar facetten bij Tandartspraktijk Ter Meulen

Hieronder vindt u een korte en algemene beschrijving van de meest voorkomende behandelingen in de praktijk. Uitgebreide informatie vindt u bij de informatiefolders en via de link Allesoverhetgebit.nl

Tandartspraktijk ter Meulen is een middelgrote tandartspraktijk die de meest voorkomende tandheelkundige zorg aan u kan bieden. Het team van Tandartsenpraktijk ter Meulen bestaat uit een tandarts en 2 preventie assistentes. Verder worden wij ondersteund door stoel- en balieassistentes.

Behandelingen Tandartspraktijk ter Meulen

Wij voeren alle meest voorkomende tandheelkundige behandelingen uit. Hierbij zitten uitgebreide, maar ook minder uitgebreide behandelingen bij. Denk bijvoorbeeld bij een korte behandeling aan het verwijderen van tandplak of van het vullen van gaatjes. Ook doen wij uitgebreide behandelingen zoals wortelkanaalbehandelingen.

Algemene tandheelkunde

Het schoonmaken van het gebit, het behandelen van gaatjes (cariës) en de jaarlijkse gebitscontrole vallen onder de algemene tandheelkunde.

Bruggen

Bij één of meerdere missende tanden/kiezen kunnen bruggen deze vervangen. Voor meer informatie kunt u op de pagina 'bruggen' kijken.

Composiet Facings

Voor gebitscorrectie wordt een facing van porselein gebruikt. Dit zorgt voor een mooier gebit en een prachtige glimlach.

Cosmetische tandheelkunde

Het verfraaien van uw gebit kan met verschillende cosmetische hulpmiddelen. Voor een beschadigd gebit of een gebit waar u zich niet meer fijn bij voelt kunt u gebruik maken van cosmetische tandheelkunde.

Extreme cariës

Door tandplak ontstaan gaatjes (cariës). Onze specialist kan uw cariës goed behandelen en vullen met verschillende vullingen. Lees meer op de pagina van cariës.

Waar staat tandartspraktijk ter Meulen in Tilburg voor:

Ongeacht de behandeling die wij uitvoeren, houden wij in het vaandel dat er rekening gehouden wordt met uw wensen.

Persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel.

Inschrijven bij tandartsenpraktijk ter Meulen in Tilburg

Wilt u zich inschrijven bij tandartsenpraktijk Ter Meulen? Door het invullen van het aanmeldformulier kunt u zich inschrijven bij onze tandartsenpraktijk.