Patiëntenvertellen | Afspraak maken? 013 - 543 65 54

Ter Meulen Tandartspraktijk

Cosmetische tandheelkunde bij Tandartspraktijk ter Meulen Tilburg

Cosmetische tandheelkunde is een soort behandeling waarbij het gebit wordt verfraaid door middel van verscheidene hulpmiddelen. Cosmetische tandheelkunde wordt veelal ingezet om onfraaie delen van het gebit te restaureren of om het gebit er simpelweg mooier er uit laten te zien.

Wanneer is een cosmetische tandheelkunde behandeling genoodzaakt?

Bij cosmetische tandkunde zijn er hoofdzakelijk twee redenen waarom mensen een behandeling ondergaan. De eerste reden is dat het gebit dusdanig beschadigd is dat mensen zich er niet meer prettig onder voelen. Graag willen zij het gebit onder handen laten nemen zodat ze zorgeloos de straat weer over kunnen gaan. De tweede reden is mensen niet tevreden zijn over het uiterlijk van hun gebit, zij laten het gebit dan behandelen om een mooi egaal gebit te krijgen zonder oneffenheden.

Laat de specialisten van Tandartspraktijk ter Meulen uw gebit cosmetisch behandelen

Het verfraaien van uw tanden begint al met het reinigen van uw tanden, kiezen en tandvlees. Met gezonde schone tanden en gaaf, ongeschonden roze tandvlees ziet uw gebit er meteen al mooier uit. Tandarts Ter Meulen helpt u graag bij het verfraaien van uw gebit. Door zijn jarenlange ervaring en specialistische kennis weet hij precies hoe een cosmetische behandeling in zijn werk gaat en hoe het beste resultaat behaald kan worden.

Maak een afspraak voor uw cosmetische behandeling bij Tandartspraktijk ter Meulen in Tilburg

Wilt u graag een afspraak maken voor een cosmetische behandeling met Tandarts ter Meulen? Bel voor het inplannen van een afspraak naar 013 – 543 65 54. Bent u een nog geen patiënt bij onze praktijk in Tilburg? Schrijft zich u dan eerst in als nieuwe patiënt.

Maak een afspraak