Patiëntenvertellen | Afspraak maken? 013 - 543 65 54

Ter Meulen Tandartspraktijk

Tanden bleken in Tilburg | Tandartspraktijk ter Meulen

Een stralende witte glimlach

Wilt u een stralende witte glimlach? Door het bleken van uw tanden door Tandartspraktijk ter Meulen heeft u snel witte tanden. Wij hebben namelijk een effectieve blekingsmethode die binnen enkele weken zorgt voor het gewenste resultaat. Het verkleuren van uw gebit is een natuurlijk proces en is dus onvermijdelijk. Echter kunt u door het bleek maken van uw gebit het gebit herstellen naar de oorspronkelijke kleur of zelfs nog een tint lichter maken. Uw tanden laten bleken doet u dus snel en op een professionele manier bij Tandartspraktijk ter Meulen in Tilburg.

Hoe werkt het blekingsproces?

Het bleek maken van uw gebit werkt eigenlijk heel simpel. Tandartspraktijk ter Meulen gebruikt hier een mal voor, die op de grootte van uw gebit wordt gemaakt. Hierin wordt bleekgelei aangebracht.  U doet de mal ‘s nachts in, over een periode van 2 tot 8 weken. 2 weken is de minimale tijd die gehanteerd dient te worden.

Tanden bleken | Tilburg

Voordelen van tanden bleken

Gemiddeld gezien bereikt Tandartspraktijk ter Meulen in Tilburg na 4 weken het gewenste resultaat. Het voordeel van de manier waarop wij uw tanden bleken is dat het de tanden niet schaadt, het resultaat van de bleking lang aanhoudt en u natuurlijk snel witte tanden heeft!

Nadelen van tanden bleken

Een nadeel van het snelle blekingsproces is dat de vullingen of kronen in uw gebit niet mee bleken. Om een compleet gebleekt gebit te verkrijgen bestaat de kans dat u uw kronen moet laten vervangen.

Hoe komt het dat uw gebit verkleurd?

Het verkleuren van uw tanden is een natuurlijk proces wat zich met de jaren zo ontwikkelt. Het wordt veroorzaakt door ouder worden en kan worden versneld door het overmatig consumeren van koffie, thee en rode wijn. Daarnaast zorgen roken en zoete frisdrank ook voor gebitsverkleuring.

Dergelijke factoren maken het voor veel mensen moeilijk gebitsverkleuring tegen te gaan. Gelukkig kan er wel wat tegen worden gedaan. Tandartspraktijk ter Meulen in Tilburg heeft veel ervaring met tanden bleken en realiseert dit op een geheel veilige en professionele manier.

Snel witte tanden? Tanden laten bleken door ter Meulen

Wilt u graag meer informatie over het bleken van uw tanden? Dan kunt u in de onderstaande informatiefolder alles lezen over het bleken van uw tanden. Tanden bleken in Tilburg doet bij Tandartspraktijk Ter Meulen. Neem snel contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden graag al uw vragen, bieden u deskundig advies en helpen u naar een stralend witte lach!

Afspraak maken