8.6 op patiëntenvertellen | Afspraak maken? 013 - 543 65 54

Ter Meulen Tandartspraktijk

Inschrijven als nieuwe patiënt bij Tandartspraktijk ter Meulen?

Binnen 24 uur reactie

Schrijf u in

Tandartspraktijk Ter Meulen in Tilburg

Servicegerichte tandarts die tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit biedt.

red line

Welkom op de website van tandarts Ter Meulen. Tandartspraktijk Ter Meulen is een moderne praktijk waar patiënten vriendelijk en respectvol behandeld worden en waar deskundig advies wordt gegeven. Patiënten kunnen kiezen uit verschillende behandelopties waarbij altijd rekening wordt gehouden met de wensen van de patiënt die centraal staat. Het belangrijkste is dat deze een gezond, mooi en esthetisch fraai gebit krijgt én behoudt. Een gezond en stralend gebit is ten slotte een visitekaartje!

Tandarts Tilburg | Tandartspraktijk Ter Meulen

Hoogwaardige kwaliteit.
Tandheelkundige specialisaties​
red line

Tandartspraktijk levert u goede service en nazorg omdat wij het belangrijk vinden dat u als patiënt tevreden bent. Eventuele pijnklachten worden dan ook zo spoedig mogelijk en bij voorkeur op dezelfde dag behandeld.

 

Tandartspraktijk Tilburg | Ter Meulen

Vernieuwing, afspraak maken en nieuwe patiënten
red line

Wij blijven ons nascholen. Dat is belangrijk om de laatste inzichten en moderne behandeltechnieken in de praktijk toe te kunnen passen. Tandarts Ter Meulen is dan ook lid van verschillende vakverenigingen en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen, het KRT.

Specialist op tandheelkunde en meer

Het accent ligt in onze tandartspraktijk op esthetische tandheelkunde. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in (gecompliceerde) wortelkanaalbehandelingen. Daarvoor zijn we ook een verwijspraktijk.

Bijzondere aandacht krijgt bij ons het tandvlees of het parodontium. Dat is de basis voor een goed en gezond gebit. Immers, zonder fundament kun je geen huis bouwen, dus zonder een gezond parodontium is er geen sprake van een gezond gebit. Ontstoken tandvlees oftewel parodontitis heeft namelijk ook invloed op de algehele gezondheid zoals het krijgen van hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes. Goede verzorging is dus essentieel. Wij verlenen die zorg!

Voordelen samengevat:
Een servicegericht en moderne tandartspraktijk met de laatste technieken. Persoonlijke aandacht en een integrale behandeling.

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk in Tilburg en wilt u graag patiënt worden? Inschrijven kan via deze link. Na inschrijving nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een eerste afspraak. U kunt ons ook telefonisch bereiken op tel. 013 5436554.

Tot ziens bij Tandarts Ter Meulen in Tilburg!